[vc_row 0=””][vc_column 0=””][vc_text_separator title=”Composiet keukenblad Arnhem” title_align=”separator_align_left” color=”juicy_pink” css_animation=”none”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/6″][/vc_column][vc_column width=”3/6″][vc_tta_tabs style=”modern” shape=”square” color=”juicy-pink” active_section=”1″][vc_tta_section title=”Unistone” tab_id=”1580816564652-1ecd9aec-e3b9″]

[/vc_tta_section][vc_tta_section title=”Silestone” tab_id=”1580816564689-1b5c3de3-96d6″][/vc_tta_section][vc_tta_section title=”Diresco” tab_id=”1580817041790-cf5a9023-583f”][/vc_tta_section][vc_tta_section title=”Graniet” tab_id=”1580816569277-12d00cb2-f5a2″]
[/vc_tta_section][vc_tta_section title=”Marmer” tab_id=”1580816570537-e3504cd4-cf73″]
[/vc_tta_section][vc_tta_section title=”Hardsteen” tab_id=”1580816648013-37885dba-7668″]
[/vc_tta_section][/vc_tta_tabs][vc_column_text]

Composiet keukenblad Arnhem

U bent Bij Stoneland aan het juist adres. Wij leveren  graniet keukenbladen composiet keukenbladen marmeren keukenbladen, hardsteen aanrechtbladen,  badkamer bladen, vensterbank, tafel blad, trap en gevel bekleding voor u helemaal opmaat. Onze levertijd is maar liefst 10 werkdagen. bestel online via Stoneland Shop.

Waarom natuursteen Keukenbladen?

Door toenemende vraag naar natuursteen en vooral in de keuken wereld, is een keukenblad uit natuursteen een feit. Er zijn vele soorten natuurstenen maar de meeste vormen komen uit warme landen, zoals India, Brazilië etc. Natuursteen heeft een unieke uitstraling, waar men voor veel toepassingen kunnen gebruiken.

Graniet keukenbladen?

Door de makkelijk onderhoud als kenmerken van graniet, is een keukenblad uit graniet een feit. Er zijn vele soorten granieten maar de meeste vormen komen uit warme landen, zoals India en Brazilië. Graniet heeft een unieke uitstraling, waar men voor veel toepassingen kunnen gebruiken.

Kenmerken van natuursteen keukenbladen

Natuursteen is een verzamel naam van graniet, marmer, hardsteen en leisteen. Dit zorgt voor verschillende kenmerken waarmee u rekening dient te houden. Marmer is zachter dan graniet en daardoor heeft zijn nadelen tot krassen of zuur gevoeligheid grens. Maar de natuurlijke uitstraling brengt een tijdloze sfeer in huis.

Marmer keukenbladen

Vroeger was marmer een normale grondstof die als keukenblad gebruikt werd en nu door toenemende vraag, worden steeds meer Marmer als eindproduct gebruikt. Marmer is een gemetamorfoseerd kalk zand steen dat bestaat uit zeer puur calcium carbonaat met een hoge dichtheid. Er zijn vele soorten marmer maar de meeste vormen zijn licht doorlatend en dit geeft een fraai resultaat in een interieur.

Waarom hardsteen?

Vroeger was hardsteen een normale grondstof die als keukenblad gebruikt werd en ondanks het periodiek onderhoud, worden steeds meer hardsteen als eindproduct gebruikt. Hardsteen is een kalkhoudende steen soort dat bestaat uit zeer veel zeedier fossielen met een hoge dichtheid. Er zijn vele soorten hardsteen maar de meeste komen uit België (Belgisch hardsteen) en dit geeft een fraai resultaat in een interieur.

Kenmerken hardsteen keukenbladen

Hardsteen is net als de meeste steen soorten een natuur product en dit zorgt voor kenmerken waarmee u rekening dient te houden. Hardsteen is zachter dan graniet en daardoor heeft zijn nadelen tot krassen of lage zuur gevoeligheid grens. Maar de natuurlijke uitstraling brengt een tijdloze sfeer in huis.

En de Voordelen van Composiet keukenbladen:

De kenmerk van composiet steen verschillen per soort en hangen samen met de soort natuursteen die is gebruikt: graniet, kwarts of marmer. U kunt rekenen op de volgende positieve kenmerken van composiet:

  • Composiet steen is harder dan glas en dus bijzonder geschikt voor keukenbladen.
  • Het materiaal is zeer sterk en vrijwel kras- en stoot vast. De bladen zijn in heel veel kleuren lever baar. Door de constante samen stelling is er bovendien bijna geen kleur verschil tussen de verschillende bladen.
  • Composiet steen is vlekvrij en hygiënisch. Het materiaal is vriendelijk in onderhoud

Onderhoud keukenbladen

Keukenbladen hebben verschillende onderhoud voorschriften en dat is afhankelijk vanuit welke soort het gemaakt is. ongeacht welke type het ook is, moet je alert zijn op de vlekken, snel verwijderen en zorgen dat pannen op een onderzetter staan, kun je jouw keukenblad lang mooi houden.
Je kunt Keukenblad schoonmaken met warm water en een mild schoonmaakmiddel. Een dagelijkse zeepbeurt is voldoende om het blad mooi te laten blijven.
Ook het gebruik van een natuursteenreiniger is bij natuursteen aan te raden. Gebruik geen bijtend middel, als het toch per ongeluk op het werkblad terecht gekomen is, spoel dan direct het blad af met veel water.
Door bijvoorbeeld een natuursteen werkblad eens per jaar te impregneren maak je het extra dicht, zodat je iets minder oplettend hoeft te zijn. Dat vraagt natuurlijk wel onderhoud en bied je niet de garantie dat er niets kan gebeuren..!

We maken keukenbladen op maat voor jouw IKEA keuken of iedere andere keuken.

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/6″][vc_widget_sidebar sidebar_id=”sidebar-woo”][/vc_column][vc_column width=”1/6″][/vc_column][/vc_row][vc_row][/vc_row]