[vc_row padding_top=”10″ padding_bottom=”10″][vc_column][vc_single_image image=”1488″ img_size=”medium-thumb” css=”.vc_custom_1527674808737{padding-left: 10px !important;}”][wpc_custom_heading heading=”Wij zijn Stoneland” colored_line=”yes” size=”medium”][vc_column_text css=”.vc_custom_1610183212176{padding-right: 10px !important;padding-left: 10px !important;}”]Stoneland is uw specialist in natuursteen!

Bij Stoneland  kunt u terecht voor alle denkbare uit natuursteen vervaardigde producten die bijdragen aan een hygiënische en onderhoudsvriendelijke omgeving. Wij hebben meer dan 35 jaren ervaring met maatwerk oplossingen in natuursteen, zoals schouwen, keukenbladen, dorpels, vensterbanken etc. Tevens hebben wij ons gespecialiseerd in natuursteen binnen- en buitenvloeren, in marmer hardsteen en graniet. Ook een heel scala aan terrastegels en tuintafels behoren tot ons assortiment.

In onze showrooms kunt u zich laten meevoeren in de prachtige wereld van natuursteen. Tevens kunt u bij ons terecht voor al uw vragen over verwerking en onderhoud van natuursteen. Naast natuursteenproductie zijn wij ook gespecialiseerd in de advisering en levering van natuursteen voor projecten, geheel volgens de bestekspecificaties van onze opdrachtgever.

Ook renoveren en repareren wij alle denkbare natuurstenen vloeren. Heeft u vragen over producten en diensten van Stoneland, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Natuursteen Specialist Stoneland is volledig gespecialiseerd in het bewerken en onderhouden van alle soorten natuursteen zoals marmer, composiet, graniet, leisteen en hardsteen. Alle hiervoor benodigde onderhoudsproducten zijn bij Stoneland uit voorraad leverbaar. Natuursteen geeft uw woning een luxe uitstraling en is bijzonder duurzaam.

Ons maatwerk is van topkwaliteit. Stoneland heeft voor u snelle levertijden en montage mogelijkheden wat gerealiseerd wordt door de grote voorraad natuursteen bij Stoneland.

De prijzen zijn revolutionair laag en daarnaast kunt u genieten van de verbijsterende aanbiedingen! Houd deze speciale periodieke acties in de gaten op onze website en u zult verrast worden. Door een zorgvuldig geselecteerd netwerk van leveranciers kunnen wij u het beste bieden tegen zeer scherpe prijzen.

U bent Bij Stoneland aan het juist adres. Wij leveren  graniet keukenbladen composiet keukenbladen marmeren keukenbladen, hardsteen aanrechtbladen,  badkamer bladen, vensterbank, tafel blad, trap en gevel bekleding voor u helemaal opmaat. Onze levertijd is maar liefst 10 werkdagen. bestel online via Stoneland Shop.

U bent uiteraard ook van harte welkom in onze showroom welke dagelijks in Rotterdam tel: 010-844 53 63[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row padding_top=”10″ padding_bottom=”10″][vc_column][vc_single_image image=”1535″ img_size=”medium-thumb” css=”.vc_custom_1527674856257{padding-right: 10px !important;padding-left: 10px !important;}”][wpc_custom_heading heading=”Onze werkwijze” colored_line=”yes” size=”medium”][vc_column_text css=”.vc_custom_1527674880548{padding-right: 10px !important;padding-left: 10px !important;}”]De veelzijdigheid en de eigenschappen van natuursteen vragen echter niet alleen vakmanschap,ook bij
het verwerken en bewerken, voor een optimale toepassing van het materiaal kunnen wij u tevens eerlijk en vakkundig adviseren.

Naast onze particuliere klanten ,verzorgen wij als Stoneland ook de zakelijke markt.
Ondernemers voorzien wij als Stoneland van uitstekende natuursteen producten.

Zowel voor de zakelijke markt als onze particuliere klanten streven wij naar 100% betrouwbaarheid in al onze projecten, leveringen en afspraken. Vertrouwen staat wat ons betreft centraal. Tevreden klanten zijn vanzelf trouwe en hechte relaties. Wij denken mee en houden ons aan onze levertijden van 5-10 werkdagen. Daarbij hebben we een Uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding.

Persoonlijk advies
Onze adviseurs helpen u bij het uitzoeken van materialen in de beste kwaliteit Graniet, Hardsteen, Composiet en/of Marmer. Zo krijgt u een goede indruk van de structuur en kleur.

Inmeten
Onze technische collega beoordeelt de keuken (ruimte), om de eventuele obstakels te vermijden. Ook bekijkt de vakman hoe we het nieuwe blad (materiaal) het beste in de ruimte kunnen monteren. Het is belangrijk dat u zelf bij het inmeten aanwezig bent om het inmeet rapport te tekenen. Tijdens het inmeten is er voor u ook ruimte om vragen te stellen.

Eigen Fabricage
In onze eigen werkplaats worden de opdrachten geproduceerd. Hierdoor hebben wij korte levertijden, zijn we flexibel en kunnen wij onze eigen kwaliteitscontrole beheren. U kunt onze producten uiteraard ook vakkundig door ons laten plaatsen.

Transport
Stoneland heeft ook intern transport mogelijkheden. Hiermee verzorgt Stoneland voor alle leveringen over het hele land.

Eigen Montage
U kunt onze producten uiteraard ook vakkundig door ons laten plaatsen. Wij hebben een eigen montage team met vakkundige monteurs die zeer nauwkeurig hun werk uitvoeren. Want vakmanschap is daar waar detail belangrijk is..

Eigen Import
Stoneland importeert haar materialen rechtstreeks uit India en uit de Belgische groeve. De materialen worden door dhr. senior Jafari in de Indiase groeve van graniet zorgvuldig uitgekozen en tot de lading van de containers gecontroleerd op kwaliteit. Hetzelfde gebeurd in de Belgische groeve. Door de grote voorraad aan graniet, hardsteen en composiet is het voor u als zakelijk en particuliere klant mogelijk de platen in onze voorraad te bezichtigen en zo uw plaat uit te kiezen en te reserveren.

Dankzij onze zorgvuldig geselecteerde netwerk aan leveranciers van alle soorten composiet en alle soorten materialen kunnen wij u elk soort kleur in materiaal bieden, en wel van de beste kwaliteit.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]